"Tiszteletbeli" vezetőnk, táncosaink Nyomtatás E-mail
SatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebook

Tiszteletbeli vezetőnk:

Egy olyan emberről szeretnénk írni és megköszönni eddigi munkáját valamint további támogatását, aki a Kis-Balaton Táncegyüttes életének meghatározó alakja volt, most is az és lesz is!

Ez az ember Nagy Lajos volt együttesvezetőnk, Balatonszentgyörgy polgármestere. Akire "tiszteletbeli" vezetőként nézünk fel.

 

Nagy Lajos

 

Ez a köszönő oldal a balatonszentgyörgyi Kis-Balaton Táncegyüttes 45 éves jubileuma és a nagyidai Ilosvai Selymes Péter Néptáncegyüttes barátságának 30 éves kapcsolata alkalmából íródott. Az évfordulókról 2010. június 5-én emlékeztünk meg.

Nagy Lajos munkássága az együttes megalakulásához vezethető vissza, hisz' alapító tagként szervesen kapcsolódott a csoport munkájához; később a táncolást felváltva egy olyan szervezőmunkát vállalt magára, ami egész pályafutását végigkíséri.

Ahhoz, hogy valakiből jó együttesvezető váljék, bizonyos képességekkel és készségekkel rendelkezni kell. Pl.: határozottság, magabiztos fellépés, kiváló szervezőkészség, empátia és még sorolhatnánk e pozitív tulajdonságokat; de nem tesszük, mert hisszük és tudjuk: akik ismerik és megismerték, kiváló embert ismerhetettek meg benne.

Ezért tisztelgünk Nagy Lajos előtt, aki a Kis-Balaton Táncegyüttes szíve-lelke.

Köszönjük.

Tisztelettel: a KBTE vezetősége és tagjai

 


Tiszteletbeli táncosaink:

Kristóf József (Tasak)

1987 óta koptatom a csizmám a felnőtt táncegyüttesben, kisebb-nagyobb sikerrel. Mostanában a munkám miatt nagyon keveset tudok próbára járni, de amikor tudok, ott vagyok. Kondim megint javítható (kinek nem), az elszántság, meg egy kis rutin segít átvészelni a nehéz időszakokat. Ha főzés kerül szóba, mindig engem találnak meg! (Azért, mert szakács vagyok?) Öreg, iszapszemű rájaként csak annyit mondhatok: „egy kicsit meghalhatsz, csak nagyon ne”!
Kristóf József

Varga József (Cumi)

1987 óta táncolok a táncegyüttesben. Nagyon fontos számomra a tánc, hiszen már rég nem lennék itt, ha nem lenne az. Igaz, mostanában kevés időm van rá, de ez engem nem tántorít. A tánc mellett a bulikat szeretem a legjobban, mert itt mindig önmagamat adhatom, picit ellazulva, a világ zajától és problémájától elszakadva, VICCES-re véve a figurát...
Varga József
 
SatartlapGoogle bookmarkTwitterFacebook
         
 
Ezt találod oldalunkon:

o

 

Kis-Balaton Táncegyüttes

Művelődési Ház

8710 Balatonszentgyörgy

Csillagvár u. 2.

 

Faragó Zsolt művészeti vezető:

+36/20/346-03-02

Statisztika
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Látogatók


Innen nézték az oldalunkat:

48%China China
29.3%United States United States
8.1%Hungary Hungary
4.4%Australia Australia
2.6%Czech Republic Czech Republic

Látogatók:

Ma: 8
Tegnap: 29
Az elmúlt héten: 170
Ebben a hónapban: 170
Az elmúlt hónapban: 146
Összesen: 2373


Referencia

www.balatonszentgyorgy.hu
www.falusport.hu
www.gulyacsarda.hu
www.hollad.hu
www.szellemirto.hu

 

design by Tüsy